LIII. Közvilágítási Ankét – beharangozó

A Világítástechnikai Társaság megrendezi
2024. május 15-16-án az

LIII. Közvilágítási Ankét-ot
Hévízen

A konferencia helyszíne:
THERMAL HÉVÍZ HOTEL****
8380 Hévíz, Kossuth Lajos utca 9.

Közvilágítási Ankét logo
A Közvilágítás helyzete és aktualitásai a technológiai korszakváltás közepén 


Április 2-án indul a regisztráció az idei, immár LIII. Közvilágítási Ankétra!
A rendezvényünkre olyan időszakban hívjuk Önöket, amikor a technológiai korszakváltás folyamata éppen a legerőteljesebben zajlik. Nemcsak a villamosenergiaárak mennek fel és le, hanem egy sor – a közvilágításban használt- fényforrást is kivontak vagy fognak kivonni a közeljövőben. Közben a beruházásra és üzemeltetésre fordítható források csökkennek vagy értéküket vesztik.
Továbbra sincs közvilágítási rendelet! Van kihívás bőven! Egy hiteles, támogató szakmai közösség sokat segíthet! 

A résztvevők betekintést nyerhetnek a nagyszámban folyó LED-es korszerűsítés helyzetébe, aktualitásaiba, megismerhetik az intelligens városoknál alkalmazott megoldásokat és a szenzorokkal, forgalomszámláló radarokkal vezérelt közvilágítást. A rendezvényre ellátogatók előadásokat hallgathatnak a legújabb fejlesztésekről, innovatív megoldásokról a közvilágítás területén, amelyek jól hasznosíthatók olyan határterületeken is mint a vasútvilágítás, kültéri munkahelyek világítása vagy az épületek díszítő világítása.

A konferencia lehetőséget ad a szakmai tapasztalatcserékre, a szakemberekkel történő kapcsolatfelvételre, és a közvilágítás legfontosabb kérdéseinek megvitatására.  

Tájékozódjon a fenntartható és biztonságos közvilágítási megoldásokról, valamint az energiahatékonysággal kapcsolatos új technológiákról, üzemeltetési tapasztalatokról, környezeti hatásokról. 

Jelentkezzen és ne maradjon le az év legfontosabb közvilágítási eseményéről! Regisztráljon április 19-ig tavalyi árakon és biztosítsa helyét a szakma legjobbjai között! 

A Közvilágítási Ankét közös fedél alá hozza az ország minden pontján tevékenykedő közvilágítási szakembereket, tervezőket, kivitelezőket, beruházókat, felelős műszaki vezetőket, karbantartókat és szolgáltatókat. 

A rendezvényre ellátogatnak az önkormányzatok beruházási, üzemeltetési szakemberei, valamint a hazai és külföldi közvilágítási eszköz és berendezés gyártói, integrátorai.  

Amennyiben felkeltettük érdeklődését regisztráljon 2024. április 2-től a korai regisztrációs időszakban és biztosítsa helyét kedvezményesen a rendezvényre!

Az előzetes program alapján több mint 17 magas szintű és egyben gyakorlatorientált előadás lesz különféle adaptív útvilágítási megoldásokról, a közvilágítási és kisfeszültségű hálózatok minőségi paramétereinek monitorozásáról, a P+R parkolók leválasztó transzformátoros problémáiról és megoldásáról.  

Előadásokat hallhatunk az ország legnagyobb beruházóitól, integrátoraitól, szolgáltatóitól a LED-es projektek helyzetéről, aktualitásairól és megismerkedhetünk Budapest közvilágításának helyzetével, újdonságaival. Előadók jönnek a nagyhírű egyetemekről, neves laboratóriumokból, vezető gyártóktól, tapasztalt tervezőktől és üzemeltetőktől.  

A szakmai előadások mellett a Közvilágítási Ankéton lehetőség nyílik személyes találkozókra, eszmecserékre, konzultációkra.  

A konferencia idei helyszíne az Ensana Thermal Hévíz Hotel 4*-os szolgáltatásokkal és gyógyvizes wellness részleggel.  


Várjuk jelentkezését és találkozzunk személyesen az idei Közvilágítási Ankéton, Hévízen!
 

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ