Átadták a Light + Building Designplus díját

Tizenegy nyertesnek adták át a Designplus-díjat a Light+Building 2024 március 3-i rendezvényén. A független szakértői zsűri kétlépcsős kiválasztási folyamat során gondosan értékelte a beérkezett több, mint száz pályázatot. Először 33 jelöltet választottak ki a nagyszámú pályázatból, amelyek közül került ki a tizenegy győztes. Mind a jelöltek, mind a végül nyertes termékek az 5.1. csarnok előterében egy kiállítás keretében mutatkoztak be a látogatók számára a Light + Building 2024 teljes időtartama alatt.

A Light+Building valamennyi termékcsoportját felölelő pályázatok az iparág innovációinak széles spektrumát mutatták. A különböző országokból érkező pályázatok emellett jól mutatták a díj nemzetközi jelentőségét és a Light+Building szakvásár globális hatóképességét.

A pályázók négy kategóriában nyújthatták be innovatív megoldásaikat:
Light+Creation Plus, Sustainability+Efficiency Plus, Smart+Connectivity Plus és az újonnan bevezetett Sustainable Exhibition Stand kategória. Ebben a kategóriában öt győztest választottak ki, amelyek mindegyike a fenntartható standtervezés területén elért kiemelkedő eredményeket bizonyítja. A kategória bevezetésével a Messe Frankfurt hangsúlyozni kívánja vásárszervezői felelősségét a fenntartható rendezvények támogatása terén.

Light + Building Frankfurt

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ