A fénynek maradandó hatása van az életünkre!

2024. március 3-án nyitja kapuit a Light+Building szakkiállítás Frankfurtban. A rendezvény kiemelt témái a Fenntarthatóság, Hálózatba kapcsolhatóság, Munka + Élettér területének legfontosabb trendjeit és fejlesztéseit ölelik fel.

A mindennapi életünk szinte semmilyen más része nincs olyan hatással ránk, mint a fény. Függetlenül attól, hogy a természetes napfényről, a középületek világítási kialakításáról vagy a saját életterünkben lévő mesterséges fényről van szó. A fény mindig is sokkal több volt, mint egyszerű kiegészítő a design területén. Alapvetően hozzájárul az összbenyomáshoz, valamint a helyiségek érzékeléséhez és az emberekre gyakorolt hatásához. A Light+Building szakvásár egy helyen gyűjti össze az iparág összes releváns nemzetközi szereplőjét 2024. március 3. és 8. között Frankfurt am Mainban.

Napjainkban és a jövőben egyre inkább a helyiségek használata, funkciója dinamikusan változik, amit a digitális eszközöknek, az intelligens épületvezérlésnek és a hálózatba kapcsolt rendszereknek biztosítania kell. A nappali szükség esetén irodává válhat, az irodának egyaránt szüksége van csendes munkaterületekre és a társasági életet szolgáló kommunikációs terekre, de akár egy szálloda előcsarnoka is co-working térré válhat. A világítótestek központi szerepet játszanak a terek sikeres multifunkcionális használatában.

Az idei Light+Building szakkiállítás lehetőséget kínál, hogy koncentráltan, egy helyen ismerkedhessenek meg az érdeklődők a világítástechnikát érintő legfontosabb trendekkel, fejlesztésekkel.

A kiállításról bővebb információval a Messe Frankfurt magyarországi képviselete – a BD-Expo Kft. áll az érdeklődők rendelkezésére.

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ