Hangolható LED chipek

A Luminus a „Gen 2 CCT” hangolható COB (Chip-on-Bord) LED-ek bevezetésével bővítette portfólióját. Ezek a dinamikus COB-k irányított világításhoz is alkalmasak, két független csatornát tartalmaznak 90+ színvisszaadású meleg és hideg fehér színű, multi-stripe (többsávos) kialakítással a kiváló színkeveréshez és a nagy fényáram érdekében.

Az új dinamikus COB-okkal és szabványos másodlagos optikák alkalmazásával könnyen elérhető a 10 és 40 fok közötti sugárzási szög, így egyenletes színt és kiemelkedő fényminőséget biztosítanak. A 6500K és 2700K közötti változtatható színhőmérsékletnek és az egyenletes fehér fénynek <3 SDCM (Standard Deviation Color Matching) köszönhetően ezek a COB-k ideálisak mind kereskedelmi, mind lakossági alkalmazásokhoz (emberközpontú világítás, múzeumi és felső kategóriás kiskereskedelmi, vendéglátóhelyi, valamint cirkadián világítás).

Annak érdekében, hogy a Gen 1-ről a Gen 2 típusú LED-ekre való áttérés ügyfeleik számára zökkenőmentes legyen, a Luminus megtartotta a korábbi méretet a chipeknél.

További információ

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ