A Fény Hete Sauerland 2023

A Lichtwoche Sauerland immár 11. alkalommal kerül megrendezésre 2023. március 5-10 között. Olyan releváns gyártók és importőrök vesznek részt az eseményen, akik lámpákat és lámpatesteket gyártanak a magánszektor számára. A legfrissebb világítástechnikai hírek, innovációk és jövőbeli trendek bemutatására, eszmecserére ad lehetőséget a „Lichtwoche Sauerland”, amely a lámpák, lámpatestek gyártóinak, kereskedőknek, vásárlóknak és viszonteladóknak egyik fontos találkozóhelye.

Közel három év kihagyás után, most 41 kiállító a dekoratív világítási termékek piacáról egy hetet szentel a legújabb lámpa- és lámpatesttrendek bemutatásának. Olyan trendeknek, amelyek otthonos sikket biztosítanak, és egyúttal megfelelő megvilágításba helyezik a nappalit, a fürdőszobát, az irodát vagy a kertet a jó világítás hozzáadott értékeinek előtérbe helyezése mellett.

Az első regisztrációs adatok ismét nagyszámú kereskedelmi vásárlót jeleztek. Nemcsak Németországból, hanem más európai országokból is sok szak-, kis- és nagykereskedő akart ismét a Fény hetére ellátogatni.

Bővebb információ

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ