Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2020 díj

 
Ismét keressük Magyarország legjobb világítás tervezőit!
 
A Világítástechnikai Társaság, a hazai világítási szakmát tömörítő országos szervezet idén is meghirdeti a Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2020 díjat 5 kategóriában.
 
A díjat a MEE Világítástechnikai Társaság, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata és a Magyar Világítástechnikáért Alapítvány hozta létre, tekintettel arra, hogy a LED fényforrásoknak köszönhetően a világítástechnika területén forradalmi technológiaváltás tapasztalható, mely egyre korszerűbb innovatív és energiatakarékos megoldásokra ad lehetőséget a szakterületen dolgozó tervezők, gyártók, forgalmazók és világítási berendezések szerelésével, korszerűsítésével foglalkozó vállalkozók részére.
 
A pályázaton „funkcionális világítás”, „díszvilágítás”, „közösségi létesítmény világítás”, „sportvilágítás” és „látvány világítás" kategóriában anonim módon, jeligés pályázattal indulhatnak a jelöltek.
 
A pályázat kétfordulós, az ötfős szakmai zsűri szigorú szempontok szerint bírál: korszerű, innovatív, gazdaságos, valamint szakmailag helyesen és alaposan kidolgozott pályaművek kerülhetnek a második fordulóba.
 
A díjak átadására a Lux et Color Vesprimiensis Konferencián kerül sor 2020. október 9-én Veszprémben, amelyre a Díjazottak meghívást kapnak és térítésmentesen vehetnek részt.
 
A részletes kiírás innen tölthető le.
 

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ