Cikkek

Személyi hírek

Új szabványok megjelenése, meglévők változása

Nekrológ - Esztergomi Ferenc emlékére

Ismét gyászol a VTT. Váratlanul, a megérdemelt pihenést éppen csak megkezdve Esztergomi Feri barátunk eltávozott örökre.

Kedves Feri! Nem ér a nevem, nem ér, hogy most itt ülök s ahelyett, hogy a VTT ez évi díjazottjaira kérnél Te javaslatot tőlem, ahelyett, hogy beszélgetnénk izgalmas szakmai kérdésekről, LED-ek adatairól, a LED-s lámpák kihívásairól, családról, az emlékeimet kell felidéznem, hogy elbúcsúzzak tőled. Nagyon nehéz ez. Még alig két hónapja, beszéltünk arról, hogy az idén is vannak hallgatóim, mikor tudsz eljönni előadást tartani? Igaz már akkor jelezted, hogy a HOFEKA laborlátogatást ne veled, hanem utódaiddal, a fiatalokkal beszéljem meg, de az óra tartás kapcsán még azt ígérted, meglátod, esetleg.

Mit is mondjak rólad?

Elhunyt Esztergomi Ferenc

Megrendülten tudatjuk a hírt, hogy Esztergomi Ferenc életének 63. évében 2016. november 2-án váratlanul elhunyt.
Temetése 2016. november 16-án 9:45-kor lesz a Pestlőrinci temetőben (1183 Budapest, Nefelejcs u. 101.)
Emlékét tisztelettel megőrizzük.

 

Almási Sándor Eötvös Loránd Elismerő Oklevelet vehetett át

Almási Sándor május 29-én Eötvös Loránd Elismerő Oklevelet vett át, amely az ipar, a szabványosítás, a mérésügy, a minőségügy, vagy a műszaki biztonsági és piacfelügyelet érdekében végzett kimagasló tevékenység, vagy életmű elismeréséért adományozható. A díjat Dr. Lenner Áron Márk (NGM belgazdaságért felelős helyettes államtitkár) adta át.

 

 

Részvéttávirat_MSZT-MB-838

Tisztelt Kollégák!

Az MSZT/MB 838, Világítástechnika műszaki bizottság nevében az alábbi tartalmú részvéttáviratot küldtem el Dr. Schanda János professzor úr fiának.

Tisztelettel:
Vincze Tibor

gyasztavirat-1

gyasztavirat-2-MSZT