A DALI Szövetség a LightFair 2023-on

A DALI Alliance, a DALI világításvezérlés globális ipari szövetsége a legmodernebb világításvezérlést mutatta be két szeminárium keretében
a május 23-25. között New Yorkban megrendezett LightFair 2023-on, az építészeti, kereskedelmi, világítástechnikai kiállításon és konferencián.

Az előadások a világításszabályozás két fontos területére összpontosítottak: intelligens világítás D4i-képes lámpatestekkel valamint a Zhaga-D4i ökoszisztéma előnyeire.

A szeminárium a D4i legfontosabb funkcióinak áttekintésével kezdődött, majd a korszerű világításvezérlő rendszerrel szembeni ügyfélelvárásokkal foglalkozott. Az előadók megismertették a hallgatóságot az egyes D4i funkciók alkalmazásával, bemutatták az előnyeit egy ilyen vezérlőrendszer kialakításakor, beleértve az érzékelést, a helyi és csoportos vezérlést, a rendszereszközök kezelését, az energiaoptimalizálást és a karbantartás egyszerűségét.

A Szövetség a 2022 június 21-23. között Las Vegasban rendezett LightFair-en is részt vett, amelynek prezentációi ide kattintva érhetők el angol nyelven.

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ