Magyar Formatervezési Díj 2023 – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Formatervezési Díj pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése, valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel.

A Kulturális és Innovációs Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 44. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

A pályázat beérkezésének határideje: 2023. május 2. éjfél

A pályázatokat elektronikusan lehet beküldeni az alábbi e-mailcímre: mfd@hipo.gov.hu

A részletes pályázati kiírás, a jelentkezési lap és az adatlap itt érhető el:
https://www.sztnh.gov.hu/hu/hirek/mft/magyar-formatervezesi-dij-2023-palyazati-felhivas

A díjazott munkák alkotói oklevélben és pénzjutalomban részesülnek, amely a pályázat kiírója döntésének megfelelően bruttó 600.000 Ft / díj. A bírálóbizottság által legjobbnak ítélt további pályamunkák meghívást nyernek a kiállításra és elismerő oklevélben részesülnek.

A Magyar Formatervezési Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt, elérhetőség:
Kohut-Jankó Anna anna.janko@hipo.gov.hu

 

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ