LIII. Közvilágítási Ankét – REGISZTRÁCIÓ

A Világítástechnikai Társaság megrendezi
2024. május 15-16-án az

LIII. Közvilágítási Ankét-ot
Hévízen

A konferencia helyszíne:
THERMAL HÉVÍZ HOTEL****
8380 Hévíz, Kossuth Lajos utca 9.

Közvilágítási Ankét logo
A Közvilágítás helyzete és aktualitásai a technológiai korszakváltás közepén 

 
Regisztráljon az idei, immár LIII. Közvilágítási Ankétra! A rendezvényünkre olyan időszakban hívjuk Önöket, amikor a technológiai korszakváltás folyamata éppen a legerőteljesebben zajlik. Nemcsak a villamosenergiaárak mennek fel és le, hanem egy sor – a közvilágításban használt- fényforrást is kivontak vagy fognak kivonni a közeljövőben. Közben a beruházásra és üzemeltetésre fordítható források csökkennek vagy értéküket vesztik. Továbbra sincs közvilágítási rendelet! Van kihívás bőven! Egy hiteles, támogató szakmai közösség sokat segíthet! 

A résztvevők betekintést nyerhetnek a nagyszámban folyó LED-es korszerűsítés helyzetébe, aktualitásaiba, megismerhetik az intelligens városoknál alkalmazott megoldásokat és a szenzorokkal, forgalomszámláló radarokkal vezérelt közvilágítást. A rendezvényre ellátogatók előadásokat hallgathatnak a legújabb fejlesztésekről, innovatív megoldásokról a közvilágítás területén, amelyek jól hasznosíthatók olyan határterületeken is mint a vasútvilágítás, kültéri munkahelyek világítása vagy az épületek díszítő világítása. 

Előzetes Programért kattintson ide!

A konferencia lehetőséget ad a szakmai tapasztalatcserékre, a szakemberekkel történő kapcsolatfelvételre, és a közvilágítás legfontosabb kérdéseinek megvitatására.  

Tájékozódjon a fenntartható és biztonságos közvilágítási megoldásokról, valamint az energiahatékonysággal kapcsolatos új technológiákról, üzemeltetési tapasztalatokról, környezeti hatásokról. 

Jelentkezzen és ne maradjon le az év legfontosabb közvilágítási eseményéről! Regisztráljon most tavalyi áron és biztosítsa helyét a szakma legjobbjai között!

A Közvilágítási Ankét közös fedél alá hozza az ország minden pontján tevékenykedő közvilágítási szakembereket, tervezőket, kivitelezőket, beruházókat, felelős műszaki vezetőket, karbantartókat és szolgáltatókat. 

A rendezvényre ellátogatnak az önkormányzatok beruházási, üzemeltetési szakemberei, valamint a hazai és külföldi közvilágítási eszköz és berendezés gyártói, integrátorai.  

Amennyiben felkeltettük érdeklődését regisztráljon 2024. április 19-ig még időben, a korai regisztrációs időszakban és biztosítsa helyét kedvezményesen a rendezvényre!  

Az előzetes program alapján több mint 17 magas szintű és egyben gyakorlatorientált előadás lesz különféle adaptív útvilágítási megoldásokról, a közvilágítási és kisfeszültségű hálózatok minőségi paramétereinek monitorozásáról.  

Előadásokat hallhatunk az ország legnagyobb beruházóitól, integrátoraitól, szolgáltatóitól a LED-es projektek helyzetéről, aktualitásairól és megismerkedhetünk Budapest közvilágításának helyzetével, újdonságaival. Előadók jönnek a nagyhírű egyetemekről, neves laboratóriumokból, vezető gyártóktól, tapasztalt tervezőktől és üzemeltetőktől.  

A szakmai előadások mellett a Közvilágítási Ankéton lehetőség nyílik személyes találkozókra, eszmecserékre, konzultációkra.  

A konferencia idei helyszíne az Ensana Thermal Hévíz Hotel 4*-os szolgáltatásokkal és gyógyvizes wellness részleggel. Jelentkezni már most lehet a regisztráció gombra kattintva, mely május 20-ig nyitva áll, de érdemes kihasználni a korai jelentkezőknek járó jelentős kedvezményeket! 

 

Várjuk jelentkezését és találkozzunk személyesen az idei Közvilágítási Ankéton, Hévízen! 
Kiállítóink:
Támogatóink:
AKKN10
A konferencia „A Közlekedési Kultúra Napja 2024” című országos esemény része.

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ