Erőteljes véghajrá a Light+Building-re

Közel a Light+Building Autumn Edition kapunyitásához, a még mindig növekvő regisztrációk száma is alátámasztja a szektor rendkívül pozitív
válaszát és nagy érdeklődését. Ugyan nem a megszokott tavaszi időpontban, hanem kivételesen 2022. október 2–6. között 46 ország több mint 1500 kiállítója fogja kihasználni annak az előnyeit a vezető nemzetközi szakvásáron Frankfurtban, hogy élőben mutathatja be innovációit a szakmai látogatók széles körének. A koronavírus-járvány miatti hosszú szünetet követően a Light+Building „különkiadása” átfogó betekintést nyújt az ágazat trendjeiről, az új termékekről és az innovatív megoldásokról.

A kiállítás egyik fókusztémáját az intelligens épületszolgáltatási technológiák adják az épületautomatizálástól az elektromos szerelési rendszereken át az intelligens energiagazdálkodásig és az elektromos töltőinfrastruktúráig.

Az összekapcsolt biztonsági és védelmi technológiák sem maradhatnak ki a kínálatból, immár hagyományosan az Intersec Building keretében. A beléptetési korlátozásoktól és a videófelügyelettől kezdve a tűz- és adatvédelemig a holnap épületeiben egyre magasabbak lesznek az integrált biztonsági és védelmi technológiával szemben támasztott követelmények. Ennek megfelelően a hálózatba kapcsolhatóság és a biztonság a Light+Building őszi kiadásának szintén egyik fő témája.

Természetesen a világítás élménye sosem maradhat ki a Light+Building kínálatából. Így lesz ez most is, amikor a fény mindenféle aspektusát láthatják a látogatók. A dizájnorientált, számtalan stílusú lámpatestektől kezdve a műszaki világításon, a kültéri és közvilágításon, a vészhelyzeti és biztonsági világításon át a világítástechnikai piac teljes szegmensét lefedő nemzetközi termékskála várja az érdeklődőket.

Minden regisztrált vállalat szerepel a Light+Building Contactor-ban, a világítási és épületvillamossági technológiák nemzetközi keresőmotorjában.
A felhasználók érdeklődési körüknek megfelelően szűrhetik a kiállítói profilokat, amelyek a termékekről, videókról, bemutatókról szóló információkat tartalmaznak, és kompakt áttekintést kaphatnak.

l+b

További információ: www.light-building.com/contactor

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ