Minden, ami a műanyag- és gumiipar – K 2022 szakkiállítás

Napjainkban a műanyagok híre elég kétes, mondhatni rossz a sajtójuk és ez leginkább a csomagolóanyagoknak „köszönhető”. Mindemellett látnunk kell, hogy a műanyagok kulcsszerepet játszanak szinte az élet és az ipar minden területén, legyen szó autógyártásról, szigetelőanyagokról, vagy éppen világítástechnikáról. Nem véletlen tehát, hogy e terület nemzetközi seregszemléjét – a K szakkiállítást – mindig nagy érdeklődés kíséri.

70 éve, 1952-ben rendezték meg először Düsseldorfban a K kiállítást, ami akkor még leginkább a nagyközönségnek szólt. „A műanyagok csodája” című premieren 1952-ben 270 kiállító vállalat vett részt, akkor még kizárólag Németországból.

Az idei jubileumi, 2022. október 19-26. között megrendezésre kerülő, a Düsseldorfi Vásárváros teljes területét elfoglaló K szakvásárra 61 országból mintegy 3.000 kiállítót várnak.

Addig is egy a jubileumnak dedikált weboldal várja a látogatókat, hogy elmerüljenek a K-Messe történelmének hét évtizedébe, megmosolyogják vagy megcsodálják egyik-másik történelmi felvételt és történetet. Érdemes tehát felkerekedni egy kis időutazásra a https://70years.k-online.de/ oldalon.

K2022_2

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ