Örömmel üdvözöljük jogi tagjaink között a CYEB Energiamegoldások Kft.-t!

A CYEB több mint fél évtizede alakult azzal a céllal, hogy vállalatok számára energiaoptimalizáló  megoldásokat kínáljon. A cég ügyfélköre elsősorban azokból a nagyfogyasztókból áll össze, melyek üzletmenete vagy folyamatos  megvilágítást igényel, és/vagy olyan gyártási kapacitással rendelkeznek, illetve olyan szolgáltatási szektorban tevékenykednek, ahol a működéshez állandó energia felvételre van szükség.

A CYEB által nyújtott komplex szolgáltatás ma egyedülálló a piacon. A mérnöki kompetencia, az energiakereskedelemben felhalmozott tapasztalat, a folyamatos nyitottság az üzemeltetett rendszerek hatékonyságának növelésére és a partneri szemlélet a CYEB-et egyedüli piaci szereplővé emelte. 

A CYEB az energetikai problémákat komplex módon, mérnöki szemlélettel elemzi. Több éves tapasztalatunk alapján azt valljuk, hogy energetikáról csakis komplexen, minden tényező figyelembevételével érdemes gondolkodni. Hiszünk abban, hogy amennyiben egy vállalat komolyan gondolja az energetikai rendszerének felülvizsgálatát és költséghatékonnyá tételét, számára hosszú távon a leghatékonyabb megoldás, ha ehhez olyan partnert keres, mely részfeladatok ellátása helyett komplex megoldásokat képes nyújtani. Azoknak a partnereinknek, akik mégis csak egy-egy szakterület energetikai kihívásaira keresnek választ, egyedi igényeiknek megfelelően megtervezzük, kivitelezzük és igény szerint üzemeltetjük a költségcsökkentő projektjeiket.

A CYEB amellett, hogy a mérnöki megoldások specialistája az energetika területén, egyre jelentősebb erőforrásokkal támogatja a közösségek kezdeményezéseit az oktatás, sport és hagyományőrzés területein.

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ