Light + Building Autumn Edition

Tavaly decemberben a németországi magas előfordulási gyakoriság, majd az Omikron változat nemzetközi megjelenése és az ezzel járó utazási korlátozások bizonytalansághoz vezetett a világítás-, épület- és biztonságtechnikai szektorban. Mivel a járványhelyzet továbbra is nagyon dinamikusan fejlődik, a Messe Frankfurt 2022 őszére halasztja a világ vezető fény- és épülettechnikai szakvásárát. Kitűzték az új időpontot: a Light + Building Autumn Edition 2022. október 2. és 6. között Frankfurt am Mainban kerül megrendezésre.

Az Elektromos és Digitális Ipari Szövetség (ZVEI) Villamosszerelési Rendszerek Szakosztályának elnöke kifejtette: „A hosszú szünet után az iparágnak feltétlenül szüksége van az újrakezdésre, hogy végre bemutathassa az elmúlt évek innovációt a világ legjelentősebb ilyen platformján, a Light + Building-en, 2022. október 2-6-a között. Már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk üzleti ügyfeleinkkel és partnereinkkel.”

A Light + Building a legfontosabb nemzetközi találkozóhely az építészek, az ipar, a kereskedelem és a tervezők számára. Innovációs fórumként és interdiszciplináris piactérként garanciát jelent az üzleti kezdeményezésekre, az új kapcsolatokra és a tudástranszferre is. Holisztikus orientációjával olyan aktuális témákra fókuszál, amelyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

A Light + Building Autumn Edition esetében a hibrid koncepció változatlan marad. A frankfurti nemzetközi ipari találkozóhely mellett a Light + Building Digital Extension platformon keresztül is lehetséges a részvétel. A Kiállítási Központban 2022. október 2. és 6. között a kiállítók az integrált épülettervezés termékspektrumát mutatják be. Itt minden villamosenergia-szállító szakma egyesül: a világítás- és lámpatesttervezéstől, az biztonság- és épületautomatizáláson át az elektromos szerelési rendszerekig, az intelligens energiagazdálkodásig és az e-töltési infrastruktúráig.

További részletek itt olvashatóak.

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ