XII. LED Konferencia

A LED konferencia a Világítástechnikai Társaság legnagyobb évente megrendezett szakmai fóruma,  melyet tavaly februárban még 270 résztvevővel tartottunk meg az Óbudai Egyetemen. Az idén, a világjárvány miatt nincs lehetőség a személyes találkozóra, de a szakmai élet nem állhat le, alkalmazkodunk a rendkívüli helyzethez, ezért webináriumok formájában online rendezzük meg a XII. LED konferenciát.
Február 16. és március 16. között minden kedden délután 2 és 4 óra között lesznek az online előadások.

Kérdezz / Felelek – a webináriumokon érkezett kérdések és az adott válaszok

 

A konferencia öt témakört fog át:

  1. Átalakulások a világítástechnikában
  2. Belsőtéri világítás
  3. Intelligens világítás
  4. Méréstechnika és LED technológia
  5. Díszvilágítás, múzeumvilágítás, új alkalmazások

Fontos feladatunknak érezzük, hogy a VTT tagsága és az érdeklődők első kézből értesüljenek a világítástechnika legújabb eredményeiről, műszaki újdonságairól. Kiemelt szerepet kap a LED konferencián a belső téri világítás, hiszen ez az egyetlen, VTT által szervezett bemutatkozási lehetőség belső téri tervezők és kivitelezők számára. A büszkén vállalható, kiváló szakmai munkák mellett teret adunk a javító szándékú kritikának is. Két előadás is foglalkozik majd az üzemeltetés tapasztalataival, amelyek rámutatnak a termék- és rendszertervezés buktatóira.

Az intelligens világítás kiemelt szerepet kap a konferencián. Az előadások mellett egy kerekasztalbeszélgetést tervezünk a smart lighting értéklánc szereplőivel. A terméktervezés, rendszer fejlesztés, kivitelezés és üzemeltetés vezető szakembereit kértük fel a kerekasztalbeszélgetésre, amelyen a következő kérdésekre keressük a választ: Melyek azok a műszaki újdonságok, technológiák, amelyek meghatározzák az intelligens világítás fejlesztésének irányát? Hogyan ismertethetők meg és fogadtathatók el az új technológiák a lakossággal? A szakemberképzés hogyan tud lépést tartani a gyorsan változó igényekkel?

Az előadások a hallgatóság számára INGYENESEK, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületen kérjük jelöljék meg, hogy melyik nap programján kívánnak részt venni és ezután kapják majd meg a csatlakozáshoz szükséges információkat.

Kiemelt Támogatónk:

Támogatónk:

© 2021 | Világítástechnikai Társaság

Az oldalt készítette: HumanIQ

ELŐADÓI REGISZTRÁCIÓ