Bemutatkoznak Jogi Tagjaink – Rábalux Zrt.

A Rábalux magyar világítástechnikai piac meghatározó szereplője, az elmúlt 27 évben egy kis családi vállalkozásból stabil alapokkal bíró, komoly nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát.
 
A Rábalux márka mögött stabil pénzügyi háttérrel és nemzetközi működési tapasztalattal rendelkező cégcsoport áll. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. A közel 23 millió euró konszolidált éves árbevételű cégcsoport dinamikus fejlődése folyamatos, a 10 saját tulajdonú leányvállalat működtetése mellett a vállalkozás további 11 országba exportálja termékeit, továbbá Kínában beszerző és minőségbiztosítási csapattal dolgozik együtt.
 
A lakossági felhasználásra szánt lámpatestek mellett a RÁBALUX márkanév a fényforrások tekintetében is a megbízhatóság és az optimális ár-érték arány szinonimája. Az évente megújuló termékportfólió a legfrissebb lakberendezési trendeknek is megfelel, de a hagyományos stílusok kedvelői is megtalálják a több mint kétezer cikkelemet tartalmazó márkakatalógusban a kedvükre való bel- és kültéri lámpatesteket. A Rábalux tervezőmérnökeinek köszönhetően már számos saját tervezésű lámpa is megtalálható a kínálatban, melyek illeszkednek az aktuális trendekhez és piaci igényekhez, ugyanakkor kiemelkednek meglévő kínálatból is, így
még színesítve azt.