Januári szeminárium: Prolan Zrt bemutatkozása

Amint azt említettük az év végi közgyűlésen, 2018-ban szeretnénk a jogi tagjainkat és a VTT világítástechnikai szakembereit egymáshoz közelebb hozni. Ennek érdekében rendhagyó, kihelyezett szemináriumokra kerül sor.

Első ilyen szemináriumra a PROLAN Zrt. hívott meg minket, mely egyből két meghívást is takar: egyrészt a gyártó üzemet tekinthetjük meg, másrészt előadást tartanak a székhelyükön.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő kollégát 2018. január 9-én, kedden soron következő szemináriumunkra 

15 órakor, a PROLAN Elektronikai Gyárban (1143 Budapest, Gizella út 51-57.),
ahol a
gyártási folyamatokat tekinthetjük meg. Időtartam: kb 1 óra.
Találkozás a gyár bejáratánál, 15 óra előtt 5 perccel. 
Ide kattintva térkép és további elérhetőségek tekinthetők meg.
A gyár tömegközekedéssel az 1-es villamossal "Zugló vasútállomás" (Hungária krt. és Thököly út kereszteződés) megállóból 1 utcasaroknyi sétával közelíthető meg.

17 órakor, a PROLAN Zrt. székhelyén (2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3.),
ahol a PROLAN Zrt szakembere az 
Intelligens közvilágítás vezérlés témában tart előadást, melyet vita követ. Időtartam: kb 1-1,5 óra.
Ide kattintva térkép és további elérhetőségek tekinthetők meg.
A székhely tömegközekedéssel a H5 (szentendrei) HÉV-vel közelíthető meg,  a Lenfonógyár-Budakalász megállónál, közvetlenül a megálló melleti épüet. 

A gyárból a székhelyre gépkocsival 30-40 perc, tömegközlekedéssel az 1-es vilamossal a Szentlélek térig, majd ott HÉV-re átszállva kb 40-50 perc átmenni. 

A két helyszín látogatása egymástól függetlenül is megtehető, lehet csak az egyiken vagy mindkettőn részt venni. A regisztráció nem kötelező, de a rendhagyó jellegre való tekintettel kérjük, aki teheti, ezen a linken pár kattintással registztráljon, megkönnyítve ezzel a szervezők munkáját. Előre is köszönjük.

Szervező a vendéglátónk részéről: Bakos Tibor, a PROLAN projekt menedzsere. A VTT részéről esetleges  kérdéseikkel Kiss Évát lehet keresni a titkárságon.
 
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!