Novemberi szeminárium: Lehetőségeink és felelősségünk a világítástechnikai információk terjesztésében (workshop)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő kollégát 2017. november 14-én, kedden 17 órakor, soron következő szemináriumunkra a Világítás Házába (1042  Budapest, Árpád út 67.).

Az előadás címe: Lehetőségeink és felelősségünk a világítástechnikai információk terjesztésében

Előadó: Molnár Károly Zsolt, az Óbudai Egyetem oktatója
 
A közelmúltban az Óbudai Egyetem KVK MTI hallgatója (Szabó Renáta Rebeka) egy felmérés alapján összefoglalta a magyarországi és közép-kelet európai országok lakosságának információját és véleményét a világítástechnika területén. Ennek részleteit a legutóbbi évkönyből ismerhetjük. Mindezek végső konklúziója az, hogy a lakosság egyre tudatosabbá válik a világítástechnikai eszközök kiválasztásánál, és jelentős részük örömmel fogadná a segítséget szakemberek részéről, de kevesen bíznak abban, hogy ez a segítség a vásárlás helyén rendelkezésükre áll.
 
Mindezek alapján felmerül a kérdés, hogy miként tudjuk a lakosság igényeit kiszolgálni, és elégedettségüket fokozni?
 
Jelen workshop-unkban tisztázni kívánjuk, hogy a világítástechnikában érintett társadalmi szervezet (VTT) valamint a szakmai közösségek (cégek) és oktatási intézmények hogyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a lakosság a legkönnyebben és szakmailag megbízható formában jusson hozzá a világítástechnikai termékek kiválasztásához szükséges információkhoz.Workshop-unk célja tehát az, hogy tisztázzuk: Ki, milyen formában, milyen információkat juttasson el a laikus fogyasztók felé, és szükséges-e ezen információk folyamatos ismétlése és frissítése.
 
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!