Világítástechnikai szakmérnök képzés

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét az Óbudai Egyetem VILÁGÍTÁSTECHNIKAI SZAKMÉRNÖK képzésére, amely 2015 szeptemberében indul. 

A jelentkezési határidőt az érdeklődők kérésére 2015. augusztus 31-ig meghosszabbítottuk!

Magyarországon évtizedek óta egyedülállóan az Óbudai Egyetemen (és annak jogelődjein) folyik célirányos posztgraduális világítástechnikus képzés. Ennek célja, hogy a jelentkezők olyan világítástechnikai alapismeretek birtokába jussanak, amivel könnyedén el tudnak helyezkedni a világítástechnikát érintő gyártói, tervezői, forgalmazói, kutatói, üzemeltetői és alkalmazástechnikai területeken.
 
A képzés díja 208eFt/félév, elvégzése esetén a résztvevők diplomát kapnak, várható befejezése 2017. július. A képzésre korábbi főiskolai, egyetemi, illetve BSc, BA, MSc, MA diplomával lehet jelentkezni. A nem műszaki alapvégzettségűek "Világítástechnikai szakember" diplomát kapnak. Felvételi vizsga nincs.
 
A képzés díja kivételesen lényegesen alacsonyabb a korábbi években alkalmazottnál. A Világítástechnikai szakmérnöki képzés 2-3 évente indul, legközelebb várhatóan 2018-2020 időszakban lesz elérhető, ezt a jelentkezés későbbre halasztásánál érdemes megfontolni.
 
A képzés időbeosztása: félévente 4×3 nap, az első félévben szept.10-12.; okt.8-10., nov.5-7. és dec.3-5. napokon jár elfoglaltsággal.
 
Bővebb információ és jelentkezés: az Egyetem honlapján keresztül http://mti.kvk.uni-obuda.hu/node/19 vagy a molnar.karoly@kvk.uni-obuda.hu  címen