62. Vándorgyűlés, Konferencia és Kiállítás

 

Formáljuk együtt az energetika jövőjét!
2015. szeptember 16-18. Siófok
62. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás nevű rendezvénye: 2015. szeptember 16-18. között.
 
 
A Balaton régió legnagyobb 4 csillagos wellness- és konferencia szállodája a Hotel Azúr ad otthont Vándorgyűlésünknek, mely a villamos ipar legnagyobb éves seregszemléje, legjelentősebb hazai eseménye. Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei konferencián is nagy érdeklődésre és több száz látogatóra számítunk. 
 
A Vándorgyűlés mottója: Globális gondolkodás, lokális megvalósítás.
Fő témája: Formáljuk együtt az energetika jövőjét! 
 
A VTT által szervezett szekció szeptember 16-án, szerdán 16 órától látható Kell-e nekünk LED-es közvilágítás? címmel. A panelbeszélgetés moderátora: Érczfalvi András – Gazdasági Rádió, szekcióvezető: Nagy János, a VTT elnöke.
A kerekasztal-beszélgetés tagja:
  • Dulácska Zsolt építész,
  • Esztergomi Ferenc HOFEKA Kft.,
  • Dr. Kolláth Zoltán egyetemi tanár, az MCSE elnöke és
  • Pap Zoltán Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. 
Az előző év szakmai rendezvényének több mint 700 résztvevője és az iparág közel 100 neves szereplőjének előadásai – melyeknek fő fókuszába a villamos energia rendszerben lévő igények és lehetőségek új egyensúlyi helyzetének megteremtése került – olyan dolgokra mutattak rá, amelyek alapján az Egyesület többek között javasolta a Nemzeti Energiastratégia felülvizsgálatát. 
 
A három napos konferencián idén is közel 100 előadó ismerteti előadását a plenáris üléseken és 12 szekcióban. Az előadók között az elektrotechnikai ipar és az utánpótlás nevelés meghatározó személyei szerepelmek. 
 
E rendezvény szakmai programok mellett lehetőséget ad a régi ismerősök, kollégák és barátok találkozására, akik ma az üzleti életben akár lehetnek versenytársak is, de itt kötetlenül beszélgethetnek a múlt és jelen dolgairól. 
 
Várjuk Önt is sok szeretettel a 62. Vándorgyűlésen!