Pályázati lehetőség a “Legszínvonalasabb hallgatói munka” díjra

A pályázat célja:

a kimagasló eredményt elérő fiatal, világítástechnikai területen tevékenykedő szakemberek pályakezdésének segítése. A pályázatnak legyen követendő példaértéke, ezáltal erősítse a Világítástechnikai Társaság és felsőoktatási intézmények kapcsolatát.

A pályázat tárgya:

A világítástechnika területén kiemelkedő eredményt elérő egyetemi, főiskolai nappali tagozatos hallgatók dolgozatainak bemutatása.

A pályázók köre:

Azok az egyetemi és főiskolai, nappali, alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók, akik a világítástechnika valamely területén (beltéri, kültéri tervezés; méréstechnika stb. területén) kiemelkedő tevékenységet tudnak felmutatni (pl. világítástechnikai terv, tudományos diákköri munka, szakdolgozat, diplomadolgozat). A díjra a nevezés ingyenes.

A pályázat benyújtása:

Pályázni az adott tanévben benyújtott dolgozattal lehet. A 2014-2015-ös tanév esetében (első kiírás) a 2013-2014-es tanévben megvédett dolgozattal is lehet.

A pályázatokat e-mailben lehet benyújtani az adott tanév május 31-ig. Első esetben 2015. május 28-ig, a jelentkezési lap és a pályamű (pl. világítástechnikai terv, tudományos diákköri munka, szakdolgozat, diplomadolgozat) elektronikus változatának beküldésével. A határidő után beérkezett pályázat érvénytelen.

A pályázatok benyújtásának címe: vtt@vilagitas.org

Egyéb információk:

A pályázat értékelése a beküldött pályamű, valamint az azt bemutató – a Hallgatói Ankéton történő – szóbeli előadás alapján történik. A pályázat eredményhirdetése 2015 júniusában, a Hallgatói Ankét keretében kerül sor. A pályázat lebonyolításával kapcsolatos további információk a Világítástechnikai Társaság titkárságán kaphatók Husz Zsuzsannától.

Telefon: 06 (1) 369 6631, 06 (30) 537-98-97

E-mail: vtt@vilagitas.org

A kiírás és a jelentkezési lap innen tölthető le.