XLV. Közvilágítási Ankét

A MEE Világítástechnikai Társasága
2014. május 15-16-án rendezi meg a XLV. Közvilágítási Ankétot
A konferencia helyszíne: Veszprém,  Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér

Jelentkezési lap, részletes program és bővebb információ ide kattintva tölthető le.
Jelentkezési határidő: 2014. április 17.
(Emelt díjas jelentkezési határidő: 2014. április 24.)

Az elmúlt években eddig soha nem látott technológiai fejlődés zajlott le a világítástechnika terén. Ennek a folyamatnak csak egy eleme a LED- technológia, amelynek Társaságunk immár 5 éve külön fórumot is szervez. Látható, és az idei programunk is hűen tükrözi, hogy az elmélet helyét egyre inkább átveszi az új technológiai elemek gyakorlati alkalmazása, mind a korszerűsítés, mint pedig az üzemeltetés terén. Néhány érdeklődést keltő téma:
. Tervezési elvek, lehetőségek
. Közvilágítás korszerűsítési példák határainkon belül és kívül
. Okos-rendszerek a közvilágítás üzemeltetésben
. LED- technológiával összefüggő kérdések és trendek elemzése
. Néhány izgalmas kitekintés és ankétunkat színesítő téma: vasúti világítás, dísz- és sportvilágítás, múzeumvilágítás
. Szakmánkat érintő tudományos és szakmai hírek
Az előadások témái várhatóan nem csak kíváncsiságunkat keltik fel. Az új és gyakorlati szempontú témák jelentős új tudásanyagot is adhatnak nekünk, túlmutatva a szűkebb szakmai ismereteinken akár az informatika, akár a gazdaságossági kérdések terén.
Idén az Ankét mellett egy kísérő rendezvényre is lehet jelentkezni, amelynek során a közvilágítási lámpatestek gyakorlati méréstechnikáiba és az azokat alkotó LED-es modulok fotometriájába kaphatnak az érdeklődők bepillantást – egy rövid elméleti előadás után –a Pannon Egyetem Virtuális Környezetek és Fénytani Kutatólaboratóriumában az Ankét első napjának délelőttjén.
Ennek jegyében invitálunk minden kedves érdeklődőt Ankétunkra és leginkább arra, hogy használjuk ki, hogy évente egyszer lehetőségünk van tapasztalatainkat kicserélni és előadóink felé feltenni azokat a kérdéseket, amelyek gyakorlatunkban nap- mint-nap felmerülnek.