Construma – szakmai nap

A CONSTRUMA Szakkiállítás keretében

„Energiamegtakarítási lehetőségek a világítástechnikában”

címmel

április 11-én 13 órától 15 óráig az MMK Elektrotechnikai Tagozatával közösen rendezzük meg a VTT szakmai napját a HUNGEXPO “K” épület Konferencia-központ Nagytermében.
A szakmai program pontértéke 1 pont, igazolásának feltétele: 1,5 óra a rendezvény helyszínén.
Kamarai törzsszám: 13/2013/0032

Program:

  • Esztergomi Ferenc: Egy “szenzibilis” fényforrás
  • Kovács Csaba: LED-ekkel üzemelő közvilágítási világítótestek alkalmazhatóságának követelményei
  • Szőke Tamás: LED lámpatestekkel tervezett közvilágítási korszerűsítések tapasztalatai
  • Vetési Emil: Elérkezett a fénycső-LED világítás ideje az irodavilágításban?

 

Információk:

A CONSTRUMA kiállítás honlapján online regisztrációs lehetőség lesz (várhatóan március 18-tól), mely 2 funkciót tölt be: alkalmas a szakmai regisztrációra, illetve a szakemberek konferenciákra történő beregisztrálására.

  • Szakmai regisztráció: A kiállítás megtekintésére ad díjmentes lehetőséget. A honlapon történő regisztráció során a szakemberek megadják nevüket, kamarai azonosítójukat és területi kamarai hozzátartozásukat, ezt követően e-mailen a rendszer automatikus, vonalkóddal ellátott visszaigazolást küld, mellyel térítésmentesen beléphetnek a kiállításra.
  • A konferenciákra történő regisztráció ugyanígy történik, az adott konferencia bejelölésével.

 

 


Konferenciák kreditpont igazoláskiadása

 

A tavalyi évhez hasonlóan az egyes konferencia helyszíneken nem lesz igazoláskiadás.

A kreditpontokról az igazolásokat kizárólag a kiállítás időtartama alatt, az A pavilon 301/d standján, valamint az I. és III. fogadócsarnokokban tudjuk kiállítani. A konferencia helyszínén (K épület konferenciaközpont) nincs igazolás kiadás.

Utólagos igazolás kiadására nincs lehetőség!

A folyamat a következő: A konferencia résztvevők vonalkódos igazolványát, melyet a Fogadócsarnokokban kapnak belépéskor, az egyes konferencia helyszíneken érkezéskor – amennyiben jelezték számunkra, hogy kreditpontos lesz – leolvassák a Hungexpo Zrt dolgozói, távozáskor ugyancsak megtörténik a leolvasás. A kétszeri leolvasással mérhető az az idő, melyet a résztvevő a konferencián eltöltött. Ha a konferencia résztvevő a konferencia helyszínén nem olvastatja le a vonalkódját érkezéskor és távozáskor, nem kerül be a rendszerbe és nem adható ki részére igazolás.