Lumen V4 3. körlevél

 

Megérkezett a LumenV4 konferencia 3. körlevele (eredeti angol, magyar fordítás, magyar jelentkezési lap).

Az eredeti tervektől eltérően a konferencia helyszíne Pozsony lesz. Az időpont – szeptember 26-28. változatlan. A körlevelek tartalmazzák a konferencia programját, az előadások és poszterek címeit is. A szokásokhoz híven a nemzeti nyelven előadott előadásokhoz szinkrontolmácsolást biztosítanak a szervezők.

A konferenciára való kedvezményes díjú jelentkezés határideje szeptember 3., ezt követően a részvételi díj emelkedik. A jelentkezéseket közvetlenül a szervezőkhöz kell benyújtani.Kérjük ugyanakkor, hogy jelentkezésükről a VTT-t aZoltan2.Toth@GE.com címen is értesítsék.

A VTT Elnökségének döntése alapján a korábbi konferenciákkal ellentétben  ezúttal nem szervezünk különbuszt, mert a helyszín közel van, autóval és vonattal is könnyen megközelíthető. Igény esetén  a VTT tagokrészére a Budapest-Pozsony-Budapest vonatjegy árát a VTT téríti. Ezt csak a ténylegesen megvásárolt, a VTT nevére és címére kiállított ÁFÁ-s számla esetében tudjuk megtenni. Más egyéb közlekedési eszköz (gépkocsi, szárnyashajó) igénybe vétele esetén a költségekhez nem tudunk hozzájárulni.

A vonat esetében felvetődött az együtt utazás lehetősége is.

Kérem, hogy aki igénybe szeretné venni a vonatjegy támogatást, illetve a csoportos utazás lehetőségét legkésőbb július 30.-igjelezze ezt a fenti e-mail címre. Amennyiben a levélre válasz nem érkezik, kérem, hogy keressenek a 36-30-999 00 31-es telefonszámon. Aki korábban akarja megvenni a vonatjegyet, a pontos számlázási információért forduljon szintén hozzám.

Bármilyen egyéb kérdésben állok szíves rendelkezésre.

Információk a pozsonyi utazásról: http://www.mav-start.hu/utazas/szlovak_pozsony.php

A VTT Elnöksége és a magyar Programbizottság nevében tisztelettel és üdvözlettel,

Dr. Tóth Zoltán