Útvilágítás CD

Az MSZ EN 13201 szabvány megjelenésével egyidőben, A Magyar Világítástechnikáért Alapítvánnyal közösen jelentettük meg Útvilágítás c. CD-ROM kiadványunkat, mely a szabvány alkalmazásához ad segítséget.
A döntési segédlet az útvilágítási osztályok meghatározásához és az ahhoz tartozó világítástechnikai jellemzők megállapításához ad segítséget. A benne szereplő leírások és számszerű ajánlások a 2004. májusától hatályos MSZ EN 13201-2…4 szabvány, valamint a hozzá tartozó TR 13201-1 műszaki jelentés előírásain alapulnak.
A segédlet lépésről-lépésre végigvezet azon a folyamaton, amely egy útvilágítási feladathoz, forgalmi helyzethez rendelhető számszerű műszaki paraméterek megállapításához szükséges. Használatát egyaránt ajánljuk a települési önkormányzatok útvilágítással foglalkozó szakembereinek, a világítástechnikai tervező mérnököknek, a közvilágítás létesítésével, üzemeltetésével foglalkozó vállalkozások műszaki vezetőinek és a közúti közlekedési igazságügyi műszaki szakértőknek.
A kapott eredmények alkalmasak egy új világítási berendezés tervezésekor elérendő műszaki jellemzők meghatározására, de arra is használhatók, hogy egy meglévő világítási rendszer felülvizsgálatakor megállapíthassuk, hogy a rendszer megfelel-e a szabvány előírásainak.

A CD listaára 5.000 Ft + ÁFA.