Épületek energiahatékonysága

Szakmai út 2010. október 18-22.

A Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara szakmai utat szervez politikai és gazdasági döntéshozók, szakmai szervezetek és érdekképviseletek képviselői, szakértők valamint önkormányzatok számára Németországba. Az út célja, hogy megvalósult német példákon keresztül megoldásokat mutasson épületek energiahatékony felújítására illetve építésére.

A szakmai út első részét egy előadássorozat alkotja, mely során német szakemberek az energiahatékonyság németországi hátteréről, a felújítások finanszírozási és támogatási keretfeltételeiről, innovatív technológiai megoldásokról, valamint a felújításokhoz elengedhetetlenül szükséges állapot- és igényfelmérésekről tartanak előadásokat. Az ezt követő két napon megvalósult projektek és gyakorlati példák megtekintésére kerül sor – melyek között mind iparosított technológiával épült lakó- (panel), mind pedig középületek is megtalálhatóak lesznek. A részletes programot a csatolt tájékoztató tartalmazza.

A szakmai úton való részvétel 25.000,- Ft/fő + ÁFA, mely a szakmai programokon való részvételt, valamint a programban szereplő étkezéseket foglalja magában. Az utazás megszervezésében kamaránk készséggel áll a rendelkezésére kedvezményes csoportos vonatjegy és szállodai szoba biztosításával (részleteket lásd a csatolt tájékoztatóban). Az út során a német-magyar tolmácsolás biztosított. A csoportot kamaránk munkatársa is elkíséri a szakmai úton.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2010. szeptember 15-ig a tájékoztatóban található jelentkezési lap visszaküldésével jelezze felénk a megadott elérhetőségek valamelyikén. További felvilágosítással készséggel állunk rendelkezésére a +326 1 345 7645-ös telefonszámon valamint a kerekgyarto@ahkungarn.hu e-mail címen.

Üdvözlettel

 
Balogh Ilona Kerékgyártó Gitta
ügyvezető igazgató helyettes
kereskedelemfejlesztési osztályvezető
projektvezető

Kamaránk a szakmai utat politikai és gazdasági döntéshozók, szakmai szervezetek, érdekképviseletek képviselői, szakértők valamint önkormányzatok számára szervezi, tehát ezúttal nem vállalkozóknak, cégeknek szól a program. Cég abban az esetben vehet részt a szakmai úton, ha valamely szakmai szervezetet képviselné az úton.

További információ